Advertisement

Ζετα Δουκα 2008 : Ζέτα Δούκα: Η νευρική ανορεξία, οι επιτυχίες, η οικογένεια ... : «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακους κανέναν».

Ζετα Δουκα 2008 : Ζέτα Δούκα: Η νευρική ανορεξία, οι επιτυχίες, η οικογένεια ... : «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακους κανέναν».. Καλό καλοκαίρι! έγραψε χαρακτηριστικά η ζέτα δούκα. Η κόρη της χαιρετά τις γιαγιάδες από το… αυτοκίνητο! Ο κώστας κόκλας μιλάει στην εκπομπή «τhrive» και τη ζέτα δούκα για την περιπέτεια της υγείας του. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του. «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακους κανέναν».

Όπως είπε η ηθοποιός, ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά, δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τελικά τα κατάφερε. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Ένα πρόβλημα που οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν δηλαδή, άλλες σε μεγαλύτερο και. Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «ελένη» μίλησε για την κορούλα. Η ζέτα δούκα (αθήνα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Ζέτα Δούκα: Οι Έλληνες ηθοποιοί στο πλευρό της, μετά την ...
Ζέτα Δούκα: Οι Έλληνες ηθοποιοί στο πλευρό της, μετά την ... from www.tlife.gr
Η ζέτα δούκα έστειλε το δικό της «ηχηρό» μήνυμα για το body shaming και πόζαρε με το μαγιό της στο instagram και παροτρύνει τον κόσμο να αγαπήσει το σώμα του. Όπως είπε η ίδια στην ελένη, ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό για να ζήσει όλη. Η ζέτα δούκα μιλά στην σταματίνα τσιμτσιλή για την μουσικοθεατρική παράσταση 7 τραγουδια θα σου πω και για το μέλλον της σειράς βασιλιαδεσ ενώ ο. Ένα πρόβλημα που οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν δηλαδή, άλλες σε μεγαλύτερο και. Πολλές είναι οι φορές που η ζέτα δούκα έχει μοιραστεί δημοσίως θέματα που την έχουν. Συγκινεί το βίντεο της στο instagram! Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. Η ζέτα δούκα είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για ζέτα δούκα.

Καλό καλοκαίρι! έγραψε χαρακτηριστικά η ζέτα δούκα. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Πολλές είναι οι φορές που η ζέτα δούκα έχει μοιραστεί δημοσίως θέματα που την έχουν. Η ζέτα δούκα μίλησε, για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της. Όπως είπε η ίδια στην ελένη, ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό για να ζήσει όλη. Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα ποζάρει στον φακό με χάρη, γιατί αγαπάει το σώμα της. Η ζέτα δούκα έστειλε το δικό της «ηχηρό» μήνυμα για το body shaming και πόζαρε με το μαγιό της στο instagram και παροτρύνει τον κόσμο να αγαπήσει το σώμα του. Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι. Η ζέτα δούκα δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε θέματα με την εικόνα της και το φαγητό. Με μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στο instagram, η ζέτα δούκα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση. Η κόρη της χαιρετά τις γιαγιάδες από το… αυτοκίνητο! Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «γράμμα σ' ένα παιδί», σε σκηνοθεσία μάνου πετούση, με πρωταγωνίστρια την ζέτα δούκα.

Αυτό είναι το σώμα μου. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Συγκινεί το βίντεο της στο instagram! Η ζέτα δούκα δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε θέματα με την εικόνα της και το φαγητό. Με μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στο instagram, η ζέτα δούκα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση.

Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα: "Ήταν μια ατυχής τηλεοπτική ...
Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα: "Ήταν μια ατυχής τηλεοπτική ... from www.tlife.gr
Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. «διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα». Η ζέτα δούκα μιλά στην σταματίνα τσιμτσιλή για την μουσικοθεατρική παράσταση 7 τραγουδια θα σου πω και για το μέλλον της σειράς βασιλιαδεσ ενώ ο. Η ζέτα δούκα μιλά για το θέμα με την υγεία της: Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: Η κόρη της χαιρετά τις γιαγιάδες από το… αυτοκίνητο! Όπως είπε η ίδια στην ελένη, ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό για να ζήσει όλη.

«διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες τα ευρήματα που είχα».

«αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακους κανέναν». H ζέτα δούκα ευχήθηκε «καλό μήνα» μέσα από το νοσοκομείο. Η ζέτα δούκα έστειλε το δικό της «ηχηρό» μήνυμα για το body shaming και πόζαρε με το μαγιό της στο instagram και παροτρύνει τον κόσμο να αγαπήσει το σώμα του. Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: Η κόρη της χαιρετά τις γιαγιάδες από το… αυτοκίνητο! Μια φωτογραφία με μαγιό μαζί με ένα δυνατό μήνυμα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η ζέτα δούκα. «αυτό που έγινε τρόμαξε περισσότερο τους γύρω μου παρά εμένα. Η ζέτα δούκα (αθήνα, 24 νοεμβρίου 1973) είναι ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μπλόγκερ και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Ο κώστας κόκλας μιλάει στην εκπομπή «τhrive» και τη ζέτα δούκα για την περιπέτεια της υγείας του. Η ζέτα δούκα δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε θέματα με την εικόνα της και το φαγητό. Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι.

Μέσα από μια αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός αναφέρει. Συγκινεί το βίντεο της στο instagram! Όπως είπε η ηθοποιός, ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά, δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τελικά τα κατάφερε. Το μήνυμά της για το body shaming, την πρακτική να κοροϊδεύεις κάποιον για το σώμα του. Η ζέτα δούκα δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε θέματα με την εικόνα της και το φαγητό.

Γιώργος Κιμούλης: «Τάραξε» τα καλλιτεχνικά νερά η ...
Γιώργος Κιμούλης: «Τάραξε» τα καλλιτεχνικά νερά η ... from www.oncamera.gr
Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στα instastories μέσα από το νοσοκομείο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν! Με μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στο instagram, η ζέτα δούκα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους και να βγουν με αυτοπεποίθηση. Από τις πιο καυτές γυναίκες της ελλάδας είναι η ζέτα δούκα και θυμόμαστε έτσι τα καλύτερα γυμνά της! Ο κώστας κόκλας μιλάει στην εκπομπή «τhrive» και τη ζέτα δούκα για την περιπέτεια της υγείας του. Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «γράμμα σ' ένα παιδί», σε σκηνοθεσία μάνου πετούση, με πρωταγωνίστρια την ζέτα δούκα. Η ζέτα δούκα μιλά στην σταματίνα τσιμτσιλή για την μουσικοθεατρική παράσταση 7 τραγουδια θα σου πω και για το μέλλον της σειράς βασιλιαδεσ ενώ ο. Μια φωτογραφία με μαγιό μαζί με ένα δυνατό μήνυμα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η ζέτα δούκα. H ζέτα δούκα ευχήθηκε «καλό μήνα» μέσα από το νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία με μαγιό μαζί με ένα δυνατό μήνυμα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η ζέτα δούκα.

Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει η ζέτα δούκα, η οποία βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές στην αντίπαρο μαζί με τη μοναχοκόρη της θάλεια. Πολλές είναι οι φορές που η ζέτα δούκα έχει μοιραστεί δημοσίως θέματα που την έχουν. Κοντά στους διαδικτυακούς της φίλους στέκεται για ακόμη μια φορά η ζέτα δούκα. Η ζέτα δούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις κοινωνικού περιεχομένου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει τα δικά της μηνύματα, ευαισθητοποιώντας έτσι. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο «θέατρο αλκμήνη». Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: Η ζέτα δούκα δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε θέματα με την εικόνα της και το φαγητό. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα ποζάρει στον φακό με χάρη, γιατί αγαπάει το σώμα της. Ο κώστας κόκλας μιλάει στην εκπομπή «τhrive» και τη ζέτα δούκα για την περιπέτεια της υγείας του. Μια φωτογραφία με μαγιό μαζί με ένα δυνατό μήνυμα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η ζέτα δούκα. «αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακους κανέναν». H ζέτα δούκα ευχήθηκε «καλό μήνα» μέσα από το νοσοκομείο. Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «γράμμα σ' ένα παιδί», σε σκηνοθεσία μάνου πετούση, με πρωταγωνίστρια την ζέτα δούκα.

Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει η ζέτα δούκα, η οποία βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές στην αντίπαρο μαζί με τη μοναχοκόρη της θάλεια ζετα δουκα. Η γνωστή ηθοποιός ζέτα δούκα φωτογραφίζεται με μπικίνι και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα:

Posting Komentar

0 Komentar